صفحه اصلی / اخبار معاونت ها / معاون استاندار: اصلاح شیوه پخت و عرضه بهداشتی نان از اولویت های ارجح است
تاریخ بروزرسانی:
۱۷ آذر ۱۴۰۰
تعداد بازدید: 537
لینک کوتاه
http://ostan-es.ir/3305
معاون استاندار: اصلاح شیوه پخت و عرضه بهداشتی نان از اولویت های ارجح است
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، دکتر امیر رضا نقش معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در کارگروه گندم و آرد، با تبیین موضوع کیفیت نان و دغدغه های عمومی در این ارتباط، به خط قرمز سلامتی عمومی جامعه اشاره مبسوط نمود و بر ضرورت نظارت جامع و پیگیری مستمر سازمان های ذی ربط در موضوع کیفیت و کمیت نان های موجود در بازار تصریح موکد نمود.
وی باتبیین سه موضوع کیفیت نان؛ سامانه سپاری و ایجاد شفافیت در تولید، توزیع و مصرف نان؛ انتقال مباحث مرتبط با تولیدکنندگان نان به کارگروه های تخصصی تاکید مصرح نمود.